Blog

Els “12 ACTES ” del sopar creat pel Celler de Can Roca al Museu Santa Mònica de Barcelona

Written by : Posted on May 8, 2013 : No Comments

Aquí podeu consultar las directrius que es van seguir durant els 12 actes del sopar creat pels Germans Roca.

http://www.elsomni.cat/actes/

FIRES DEL VI

Written by : Posted on May 3, 2013 : No Comments

Per a aquest cap de setmana destaquem un parell de fires sobre el vi:

Fira del vi de falset  18ªFIRA DEL VI  DE FALSET

El Priorat és una comarca enològica per excel · lència. A través de la Fira del Vi, que se celebra anualment a Falset, es poden descobrir els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat, així com les últimes creacions dels cellers.

Aquest any se celebra el 4 i 5 de maig de les 11h fins a les 21h.

Llegir més…

 

feria del vino de ribeiro_miniaturaFIRA DO VIÑO DO RIBERIO

Aquest mes de maig comença d’una manera molt especial per a la Denominació d’Origen del Ribeiro, doncs laFeira do Viño do Ribeiro arriba a la seva 50 edició. Per celebrar-ho com es mereix, l’organització de l’esdeveniment ha preparat una agenda d’activitats que es desenvolupen durant els dies 3, 4 i 5 de maig a la localitat Ourense de Ribadavia.

Llegir més….

EL NOSTRE GRANET DE SORRA EN EL SOPAR BENÈFIC DE L’AMPA EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL

Written by : Posted on May 2, 2013 : No Comments

MARIDATGE SOLIDARI

El divendres 27 d’abril, l’Ampa de l’escola  Europa International School ,va celebrar un sopar benèfic per recaudar fons per a la ONG Aldees Infantils SOS. Va ser tot un èxit.

Maridatge solidari

QUALITY & SERVICES  va cedir per la subasta un  Lot Regal format per 2 Maridatges.

– L’O de L’Origan – Xocolata Planetarium d´Enric Rovira

– Vin Saó Abrivat, Pa de Vi Tricticum, Formatge de Vi “Brisat”

 

 

FELICITATS ALS GERMANS ROCA

Written by : Posted on April 30, 2013 : No Comments

Volem felicitar al “Celler de Can Roca” pel reconeixement al millor restaurant del món, segons la revista anglesa “Restaurant Magazine”, desbancant així al mateix Noma de Copenhagen.

DIA DE LA MARE, Felicita-la d´una manera diferent.

Written by : Posted on April 25, 2013 : No Comments

MARIDATGE de Vi SAUCI TARONJA i xocolata PLANETARIUM

 

Sauci Taronja

 

SAUCI  TARONJA, Criança dolça amb un peculiar aroma a taronja, fruit de la maceració de les pells prèviament assecades al sol.

 Maridaje Planetarium-Bombones gran

 

 

PLANETARIUM, Una elegant simbolizació de 10 planetes que et seduiran a cada mossegada, conduïts pel sabor a espècies, licor i fruits secs.

AQUEST “SANT JORDI” REGALA´T UN BON VI, UN BON LLIBRE I UN DIA ASSOLELLAT

Written by : Posted on April 17, 2013 : No Comments

VALL LLACH 2008

Vi de llarga guarda i creat per la plaent degustació i així poder apreciar tots els matisos.

Color vermell picota.Aroma fruita negra i vermella. Sedós tot i ser tan jove, amb bona estructura i acidesa.

IDUS 2008

Excel · lència en un copupage entre Carinyena, Cabernet Sauvignon i Merlot, que els recomanem decantar abans de degustar i així permetre veure la llum i obrir les aromes d’aquest brou després de 14 mesos de criança en bótes de roure francès.

EMBRUIX 2008

Un vi d’aromes agradables on es deixa conèixer la fruita dolça, vermella i el brandi. Pot semblar fàcil de degustar en el primer contacte, però el cos d’aquest Priorat ens amaga complexos sabors i aromes que fan d’aquest un maridatge especial.

 

*A la nostra web podeu consultar la Fitxa Tècnica.

Gaudeix d´un cava Color Mediterrani

Written by : Posted on April 10, 2013 : No Comments

 

                            BERTHA LOUNGE I MIL FULLS DE FOIE AMB MELMELADA DE FIGUES

Cava Bertha Lounge

Un cava molt atractiu de l’ampolla a la copa, ja sigui pels seus colors com pels seus aromes afruitats que destaquen amb la cremositat del Bloc de Foie d’Ànec amb melmelada de Figues Mas Parés.

L’elegància dels maridatges clàssics i l’estil dels dos productes crearan un regal per als sentits de qui els tasteu sobre una cruixent torrada Sant Martin que el complementarà.

.foie-higos

Decoració de Taules per aquesta Primavera

Written by : Posted on April 10, 2013 : No Comments

Com a NOVETAT, a partir d’aquest mes d’abril us presentarem propostes perquè pugueu decorar les vostres taules en cada ocasió i amb cadascun dels nostres Maridatges

 

decoración mesas primavera 2013 chimp

Pel maridatge presentat aquesta Primavera, Cava Bertha Lounge – Mil Fulles de Foie amb melmelada de figues, ens hem decidit per un ambient neutre però amb una nota de color blau, recordant al blau mediterrani i així integrar el blavós del Cava Bertha Longe.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies